Брошурата за Шкода я имахме, но вече е безвъзвратно изчезнала и то отдавна. 
В средата на 70-те години, когато баща ми ме водеше на пловдивския панаир му я подариха в чехословашката палата.
Тогава беше голямо постижение да получиш нещо такова. Поне 10 мин. обясняваше на чехите, къде на руски, къде на български, че има Шкодичка и мн. уважава тази марка.
Съответно всички модификации, посочени в брошурата бяха строени там - Новички, новички...... Красиви спомени 
Да, тая точно брошура на Шкода, където я им бялата с централен мотор тяхна студия, и аз през 1975 или 76 я взех от Панаира.

А от другите каталози имам този на Волво 244, както и тези на след лифтовите след 1972 Бенц Табакери също ги имах, ма ги размених още отдавна.
Моделните гами дето се отварят като плакати, и нса на БГ език, на Бенц от 1974 и май, 1980, също ги имам.
В по-старата има вписан и модела 600 като част от серийната гама, със съотв. описание на български.

Браво НИки, страхотно попадение е редкия каталог на Вартбурзите купе.

Аз имах подобен, ама на общата гсма на Вартбург от 1962, и там имаше купе, кабрио, и роадстер версиите му.
А Ники, някои от тия неща, дето примерно са по-захабени, или много не те интересуват, би ли ги разменил за нещо да ти е интересно, или ще ги продаваш ли?

Примерно мен ме интересува, каталога на Бенц с купетата среден клас табакери- в114 250 и 250е, дето е в долната част на долната снимка.