Здравейте ходих на оглед на Голямото бяло Кади , за жалост не съм правил снимки - от вълнение забравих отделно е така паркирана ,че снимките щяха да станат зле но това , което разбрах от собственика, е че има нужда от смяна на задни въздушни амортисьори . Във времето ги е бил сменил със същите от Омега с пъти по евтини някъде около 100 лева, а оригиналните тогава ги намирал чак по 1000 . Сега въпроса ми е имали някой сайт да потърся за оригинални отделно има нужда от смяна на декоративни елементи като пластмасови - гумини лаистнички , понеже са се по скапали от седене.
Запалихме я с леко почерпване със спрей директно в моно-инжекцията, не беше палена около година и според мен запали невероятно лесно, а такъв синкав дим въоще не забелязах но колата е така прибрана под един загреден навес та ми предостави трудности за по хубав оглед . Двигателя веднага запя без клатене ,кихане и някакви други трудности за престояла кола, а тя е толкова седяла под този открит навес загред с мрежа ,че белия цвят се крие под един дебел слой прах...
Следващия път като ходя на оглед с цел по хубав обстой на колата ще ви я на покажа на снимки, а след успешна сделка и да бъде в движение ще я давам под наем стига да има желаещи
.