Здравейте , благодаря за всички поздравление но щастието ще ми е пълно след като мине нотариално сделката, за момента собственика се оправя със документите, че я бил пропуснал да смени талона в кат и да и оправи данъците.
Избора ми беше особено ограничен просто кадилаци лимузини от този модел се броят на пръсти и знам всички обяви , проблем е, че много от обявите са стари и не актуални. Общо взето знам всички кадилаци от щатите до русия , които се продават но ако някой даде инфо за някой интересен екземпляр ще се радвам да сподели.
Като се позаинтересовах от модела разбрах,че успешни двигатели са 5.0 и 5.7 , малкия 4.1 много често пука глави при големи натоварвания.
Относно да е Кадилак просто повече ми харесва като модел единствено моделите преди 89 та са ми по симпатични с целия мигач и четрите квадратни фарчета но и фацата като този фейсливтов вече много ми допада. Понеже колата има проблем с единя въздушен заден амортисьор и в момента е с такива от Опел Омега А били абсолютно идентични и наистина като преразгледах сайтове за амортисьори за Кадилак все пак държа да е с оригинални части и като хвърлих все пак око за частите на Опел се оказва еднакви с много малки разлики. Та вкрайна сметка ще се окаже ,че си купувам огромен Опел Омега
Накрая се спрях окончателно на тази впредвид цената и състояние ми се струва добър избор а и все пак е в София не накрая на света и мога да видя какво купувам всъщност .
За колегите колата си се кара с Б категория , а може да се възползвам от услугите за шофиор то за засега получавам само такива предложения
Впрочем собственика пази още един идентичен като този кадилак в черно но е вече състояние за проект и един Линкълн 86та сив отново стреч ( с метан) с нов салон и един обикновен седан Ягуар 89 6цил. с ляв волан като не досглобен проект , ако някой се интересува мога да му ги наснимам.