Здравейте,
както някои по наблюдателни фенове успях да си купя стреча след два месеца от както дадох капарото , Пламен бившия собственик се оправи с запора наложен на Онтарио, че не беше сменил талоните и успя да плати данъка за да отидем безпроблемно на нотариус. Вече от една седмица се возя на лимо и се кефя на макс, невероятно усещане е за автомобил имам предвуд ,че не я караш ти, а тя теб, само и задаваш посоките с кормилото , хидравлика уникално лека и мека кара се с връхчето на пръстчето - е няма такъв кеф! Е за жалост се предадоха едни меки връзки в бензиновата помпа и имаше закъсване на ломско шосе та набързо си и намерих и пътна помощ за нея,,,,е вече се излекувах ме но сега остана да се справя с климатика . С два компресора е! Единя е нормален фреон 134 но другия е на 12ска - забренен. Моля за съвет някой , ако се е занимавал с реставрации на толкова стари климатици нека сподели опит. Така като 30 годишна кола има няколко лоши забележки , с които ще се боря с времето : като винилния мек покрив е станал много грозен като го гледаш отблизо и една лоша изгнила цепка на предна панта за вратата, задната врата и ръждички в задния капак, които според мен не са толкова страшни . Нямам все още снимки на тях но затова пък имам снимки по време на возене