Автор Тема: Планове и неясноти около ретро шампионатите за 2019  (Прочетена 1381 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Февруари 14, 2019, 22:23:09
Отговор #30

Неактивен GT 51

  • Публикации: 1662
На практика няма за какво да се извинявам. Даже не мисля, че е редно. С поста ми опитах да кажа какво се случи на събранието на БАК Ретро. Свилене, ти също можеше да си там и да се изкажеш, та нали за това се правят тези сбирки. И честно да ти кажа, въобще не смятам да си посипвам главата със сол, а дадох гластност на един казус разискван от години. Никой не пише постове, щот не му се занимава да отговаря после. Където и да се изтропам, аз или ти, все някога ще се стигне до този проблем. Идеята е да се постигне консенсус и всички да са доволни...Сезона го посрещам с с усмивка и категорично отказвам да се извинявам за каквото и да било, защото смятам, че съм прав, корав и здрав! 8))
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Февруари 15, 2019, 06:54:54
Отговор #31

Неактивен fifo

  • Публикации: 894
Твое решение, твое право. Аз твърдя, и ако се замислиш ще разбереш, че съм прав, че ако беше пуснал съобщението в отделна тема нямаше да се вдигнат чак толкова градусите.

Все тая, минало
we all have wings, but some of us don't know why

Февруари 15, 2019, 11:28:09
Отговор #32

Неактивен krankenstein

  • Публикации: 6721
Ето, вече има отделна тема и ще следя с интерес как се развиват нещата. И аз като Свилен участвам предимно за удоволствие когато имам време и желание, това е аманьорски спорт и всичко трябва да бъде за кеф. Хубаво е обаче, когато нещата са ясни и няма волни или неволни заблуди, които неминуемо пораждат търкания. За мен съм си изяснил вече кои организатори поне се стремят да правят нещата по актуалните международни правила специално за регуларити ралитата, но това не пречи да се включа и в някои от ивентите на новосформирания шампионат, по-скоро с туристическа, отколкото със спортна цел. И на мен не ми допада делението, но то е неизбежно при положение, че се работи в различни насоки. Лично за мен в шампионатите по-важно е не топлкова класирането, колкото усещането, че участвам в нещо истинско, а не само именувано "класик рали"...
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.

Април 08, 2019, 13:06:00
Отговор #33

Неактивен galaxie

  • Публикации: 1447
След провеждането на Класик рали Стримон, поне за мен, неяснотите и плановете намаляха. Струва ми се, че и шампионатите също.