Да изплагиатствам малко от задлевието на темата на DMC с малка корекция - "205 Rallye - Back from the dead"
Както знаят колегите, присъствали през пролетта на злополучния за мен уикенд на Калояново, колата претърпя доста тежък инцидент с преобръщане /за щастие без пострадали хора/ вследствие на гръмнал слик в самия край на състезанието. Ето как изглеждаше тя след финала и горчивия в прекия смисъл на думата вкус на шампанското:

За щастие, колегата отговорен за инцидента удържа на думата си и я възстанови във вид, не по-лош от предишния, дори в някои детайли и по-добър.
Ето пресни снимки от Божурище по време на драг рейсинга:

На първо четене сериозни проблеми по мотора и ходовата част вследствие удара не се забелязват, разбира се останаха за довършване още някои щрихи по външния вид, като например оригиналните стикери в цветовете на Пежо-Талбо спорт. Щастлив съм, че колата донесла ми толкова приятни тръпки зад волана и успехи на пистата и в ретро ралитата, сравнително бързо се върна към нов живот и е готова за нови подвизи, разбира се повече в рамките на разумното, за да не се повтарят подобни инциденти.