Автор Тема: Класик рали "Сердика" 2019 - 03-04 Август  (Прочетена 3125 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Август 04, 2019, 15:45:38
Отговор #20

Неактивен galaxie

  • Публикации: 1722

Август 05, 2019, 17:23:18
Отговор #21

Неактивен krankenstein

  • Публикации: 7028
Дет' се вика - покарахме си, та дори и времето беше с нас, въпреки мрачните прогнози на синЕптиците :) За жалост не направих почти никави снимки, както каза организаторът, ако състезателите имат време да се правят на папараци, значи ралито не е рали :D Все пак намерих едно линкче във фейсбук страницата на ралито: https://photos.app.goo.gl/GNbQw7kr3MXM4UnDA
Иначе към ралито нямам сериозни забележки, освен малкото участници и многото дупки по трасето... за корекция на първото догодина се надявам да се погрижат организаторите, като не сменят датата в последния момент и рекламират ралито по-усилено... а за второто - съответните пътни власти и общини да използват по предназначение средствата, които ние влагаме за винетки и данъци. Искам специално да благодаря на хората от екипа на ралито, които отреагираха бързо и ми помогнаха, като изтеглиха от трасето авариралата ми кола на по-подходящо за ремонт място... големи сте, момчета!
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.

Август 05, 2019, 22:23:33
Отговор #22

Неактивен GT 51

  • Публикации: 1766
Може ли да публикувате класирането?
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Август 06, 2019, 11:31:04
Отговор #23

Неактивен galaxie

  • Публикации: 1722

Август 06, 2019, 23:26:10
Отговор #24

Неактивен rsk

  • Публикации: 2394
Крайно разочарован съм!!!
Тотално несправедливо е, при толкова добре организирано събитие с прекрасен маршрут, интересни отсечки, перфектна пътна книга и прочее, да има толкова малко участници! По никакъв начин не мога да си обясня нежеланието на масата собственици на стари машини от София и околията, да уважат събитието. Разочарован съм да видя, че от 4250 регистрирани потребители в този форум, само 4-5 от тях бяха участници. Дали някой колега дойде като зрител на старта или на финала със старата си кола? Не. Но явно и автомобилната ни култура е такава. На парадите сме първа кипра, във форумите сме много, във ФБ-групите сме всички разбирачи, реставратори, търговци. Това е положението...
Но освен възмущението от отношението на общността ни, искам да изразя и тотално положителното си впечатление за проявата. Както написах в началото - прекрасен маршрут, перфектна пътна книга, лесно достъпно място за старт и финал, с хубава гледка към планината. Всъщност това беше една проява, към която нямам никаква забележка. Бих препоръчал само да се помисли за по-дълга отсечка за тариране.
БЛАГОДАРЯ на всички участвали в организацията на 2-ро класик рали "Сердика" - справили сте се перфектно!!! Бъдете сигурни, че броят на участниците по никакъв начин не може да е показател за свършеното от вас! Сигурен съм, че догодина повече ценители ще уважат проявата!

Август 07, 2019, 00:28:16
Отговор #25

Неактивен GT 51

  • Публикации: 1766
Малко кофти се получи с промяната на датата, иначе пет екипажа, ако не бяхме на сватба, щяхме да вземем участие. Радвам се, че отзивите са положителни. ;)
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Август 07, 2019, 12:33:52
Отговор #26

Неактивен krankenstein

  • Публикации: 7028
Да, чух коментари и от други потенциални участници, че ги е възпрепятствала именно промяната в датата... при мен също имаше вероятност да се получи така, ако бяме планирали почивката си на море за седмица по-рано.
Присъединявам се и към забележката на Росен относно отсечката за калибрация, като най-вече ме смущава 180-градусовият обратен завой, за който има варианти да бъде преминат по различни траектории. При мен явно проработи късметът да сме уцелили правилната, тъй като почти всички разстояния по трасето ни излизаха точно.
И да вметна, че този път нямам нищо общо с оформянето съдържанието на пътната книга, единствено с оформлението на корицата, където за фон съм използвал миналогодишна снимка на колегата rsk /надявам да се няма нищо против, дори напротив :) /, понеже е може би един от малкото фотоси от ралито с повече от 2 коли в движение.
Като пожелания към следващото издание догодина - по възможност да няма промяна на датите, както и срокът за подаване на заявките да започне по-отрано, за да се съберат повече сигурни участници. Това, с което ние като участници и рали фенове можем и трябва да помогнем, е с разгласяването и рекламирането във възможно най-много елекртонни медии и форуми, както и сред познати в нашите среди.
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.

Август 14, 2019, 21:13:00
Отговор #27

Неактивен Kalin Dedikov

  • Публикации: 59
Благодаря от името на екипа на РеСпорт, на екипажите, които взеха участие в Класик рали "Сердика" 2019. Организацията беше огромно предизвикателство за нас и съм страшно горд, че успяхме без нито един компромис да осъществим целта. Без да навлизам в детайли, мога да кажа, че от спортно-техническа гледна точка състезанието няма аналог на балканите, а в определени аспекти сме доста по-напред и от много именити събития в Европа. Страшно съм доволен и от факта, че участниците се справиха без никакъв проблем с предизвикателствата на ралито и направиха страхотно състезание. Бяхме се постарали да обърнем специално внимание на "новобранците" с цял куп допълнителни материали и да им помогнем безпроблемно да "скочат в дълбокото" ;)
За съжаление някой екипажи имаха технически или други проблеми и това поразмести класирането, но не променя факта, че вече и у нас има няколко екипажа, които са на много високо ниво!
Ето как изглеждаше състезанието от камерите на победителите в категория съвременни автомобили:

Ден 1   https://www.youtube.com/watch?v=YWrepZRMRdQ

Ден 2   https://www.youtube.com/watch?v=ePZJKv9FeME

Поздрави!