Крайно разочарован съм!!!
Тотално несправедливо е, при толкова добре организирано събитие с прекрасен маршрут, интересни отсечки, перфектна пътна книга и прочее, да има толкова малко участници! По никакъв начин не мога да си обясня нежеланието на масата собственици на стари машини от София и околията, да уважат събитието. Разочарован съм да видя, че от 4250 регистрирани потребители в този форум, само 4-5 от тях бяха участници. Дали някой колега дойде като зрител на старта или на финала със старата си кола? Не. Но явно и автомобилната ни култура е такава. На парадите сме първа кипра, във форумите сме много, във ФБ-групите сме всички разбирачи, реставратори, търговци. Това е положението...
Но освен възмущението от отношението на общността ни, искам да изразя и тотално положителното си впечатление за проявата. Както написах в началото - прекрасен маршрут, перфектна пътна книга, лесно достъпно място за старт и финал, с хубава гледка към планината. Всъщност това беше една проява, към която нямам никаква забележка. Бих препоръчал само да се помисли за по-дълга отсечка за тариране.
БЛАГОДАРЯ на всички участвали в организацията на 2-ро класик рали "Сердика" - справили сте се перфектно!!! Бъдете сигурни, че броят на участниците по никакъв начин не може да е показател за свършеното от вас! Сигурен съм, че догодина повече ценители ще уважат проявата!