И от по-ординерните неща минаваме малко на екзотики.
Тези далекоизточни хромирани надписи- Датсун, и 280 зет Х, ще са на цена само по 15 лв на брой.
В добавка към тях, не съм го снимал, но имам и още един надпис- 280 зет Х.
Той е комплектен, но е с понадрано хромово покритие, и е счупен надве по средата.
Може да се залепи де, както и да се пръсне с някакъв шпрей, и тогава ще си изглежда екстра.
Но заради повредата, ще е на цена от само 5 лв.
Разбира се, ако се вземат заедно хубавия надпис 280 и този на Датсун, тогава, позачупения 280 надпис 280 ще е гратис пратка към основните два.
Пак по 10 лв бройката, ще е тази странична емблема на Ягуар, както и емблемата на Пининфарина, останала ми вероятно от старата ми Алфичка Спидер.
А пък тези доста релефни чисто нови тъкани от плат нашивки за якета или ризи, с емблемите на Масерати, Ягуар и Астон Мартин, които преди 20 и кусур години съм си ги купувал за прилично количество марки, хехех, в Германия, ще са само по 15 лв на брой.
И накрая най голямата оферта- за всичките тези интересни, а и ценни и някои доста стари неща, ако някой ги вземе накуп всички тези емблеми и нашивки, ще има много яко намаление.
Тези тук сниманите неща, ако добре ги виждам, общо 23 на брой отделни артикула, ще са общо само 100 лв на цена, за всичката тази прелест.