на мен в отношенията на Джейс колите ми харесват много неща, при това, не непременно свързани с имането на много пари.
ПЍнапри. той е известен с това че не продава никога или почти никога своите придибити коли. Вкл. и си ги е пазил в годинте когато не и мал постоянии или високи доходи. напр. още си паози първата купена кола, някакъв Крайслер от 1950 и някоя годинао, ако не греша, която обикаляла на съхранение при всичките му роднин имежду 20-та и 3-та му година, докато е имал възможност да си я прибере при него.
Пази и първото си купено Ламбо, една разхлопана Еспада, която придобил още в ачалото на 80те, и в коятао тогава, по негови описания почти живял в нея, понеже нямал постоянна квартира.
Освен това ми харесва че пази и всичките си автомобилни списания и литература, която взел да си купува още от 16 годишен насам, и сега пак си прелиствали разглеждал понякога стари екземпляри книги и списания от библиотеката му.
Освен това ми харесва, че е всеяден като автомобилен вкус, и има почти еднакво уважение и интерес към всякакви производители на коли и типове коли, определими по държави на производство.
Макар че, съдейки по редките му покупки на чисто нови коли, като 1988 Бентлито му Турбо Р, или 1996 Макларъна му Ф1, или двата му по нови Макларъна, определено има голям афинитет към по-ексклузивни или спортни англичанки.
Като цяло, той е подобрена и по-всеобхватна версия на всеки от нас автоентусиастите.
Но вероятно никой нямаше да е чувал за него, ако не беше медийна и ТВ звезда, или па имаше драстично по-малко пари и коли от сегашните му наличности, и в двете отношения.