Ето малко снимки, защото днес ходих да взема мерки за едно счупено стъкло на гаража. Съжалявам, че са малко калпави като качество, но телефона ми не беше в мен и ползвах друг.

Още на обявата колата беше без кората на дясната врата и не съм й предполагал, че е в багажника. Оказа се, че е ръждясало жилото и обикновен човек няма как да го оправи, но с годините в гаража имаме оставени работи от коли на клиенти. Намерихме механизъм за стъкло, който е почти идентичен на този от Ланчията. Освем ръждясал, моето зъбно колелце е и леко с изпилени зъби, а после видях, че и жилото, тоест навитата пружина, която мести стъклото е изпилена. Та донорския механизъм изглежда като чисто нов и е с еднаква дължина на жилото като Ланчовия, затова ще прехвърля жилото на моя механизъм и ще си го капсуловам обратно. Хромираните капачки с емблемата на Ланчия бяха в багажника и се зарадвах доста, като ги видях. Джантата си е обикновена железарка един вид и при завиването й се слага една като чиния, която се завива с болтовете и капачките се качват на нея. Има и други черни капачки в багажника, но за съжаление са само 3. Тези са по-готини на снимката. Радвам се, че цялото табло е наистина много запазено и няма нищо напукано или надраскано по него, само е леко мръсно. Горната част, която се сваля се е нацепила, но това ще го тапицираме.