Общи форуми > Ретро автомобили и мотори под наем

Търся соц пикап за снимки

(1/2) > >>

carlito:
Здравейте колеги,
За снимки в един клип търся соц пикап, по възможност самоделка от москвич, варшава, волга или нещо подобно. За предпочитане е колата да е с лош външен вид. Снимките ще се проведат в София на 5 и 7 октомври. За ползването на колата ще се заплати наем на собственика. Ако колата е с проблемни документи или свалена от отчет, ще бъде подсигурена пътна помощ, с която ще се вземе колата и ще се върне след снимките. Моля ако имате някакви предложения, ги направете в коментар, на лично или на viber / whatsapp 0878776666 . Моля предложенията да бъдат в комплект с по една снимка.
Благодаря предварително на всички !
Поздрави

dido1903:
Алекс,тук съвсем скоро в Соц раздела се появи такъв Москвич - Рила пикап.  :)

carlito:
Благодаря ти, ще му звънна утре на Методи да видя до къде е стигнал с реставрацията, че имам чувството, че няма да е в движение за този уйкенд. Още един път благодаря :)

hydrometalique:
Колегата Жоро - Победовод има хубав автентичен ежедневноупотребяван пикап Волга, но не знам дали го предоставя за снимки.

Методи Кръстанов:

--- Цитат на: carlito в Септември 30, 2019, 23:40:29 ---Благодаря ти, ще му звънна утре на Методи да видя до къде е стигнал с реставрацията, че имам чувството, че няма да е в движение за този уйкенд. Още един път благодаря :)

--- Край на цитат ---

Късно виждам темата, не бях посещавал форума поне от седмица. Моя е точно такъв, в движение е, външния вид не е пипан. Но си работи. Срока на снимките сигурно е минал, иначе наем не искам. Ако още се търси мога да го докарам довечера.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия