Благодаря Ви много приятели ! Макар да не пиша напоследък следя доста от проектите във форума . Докато чакам зелена светлина от майстора за купето , дебна в Ebay и групите да се появят търгове за редки аксесоари , които ми липсват . Малко съм притеснен за сумите , които похарчих в предвид ,че нямам реално кола още ама краста какво да правиш

Започвам с култовото покривало , което е било в багажника на всяка анивърсъри версия. Бях го отписал направо , цените му варират , когато изобщо се появи за продажба между 700 и 1500 $ , което е някакъв абсурд , но успях да прибера една бройка за малко под $ 200 . Щастието понякога изглежда като едно платнище

Следващото попадение беше в щатският маркет плейс , една женица продаваше оригиналното Owners Manual за нещо от рода на $ 10 , нямаше как да го пропусна . Преди много години са имали такава кола и при разчистване го е открила в тях .

Понеже стелките ми са в отлично състояние , но на шофьорската самото лого е накъсано . Попаднах на търг за replacement logo 3 броя , нямам идея за колко го спечелих може би 50 тина долара. Все пак държим интериора да е топ

Липсват ми емблемите на предните калници и спечелих едни употребявани за около $ 100 . Няма да отидат на колата за там съм решил да дебна чисто нови , а тези ще се уча на тях да ги реставрирам или да направя reproduction копия . Точно преди три дни поради лоша интернет връзка загубих търг за две чисто нови с благодарствено писмо от Нисан по случай 50 годишнината точно за 102 долара и от тогава не спа общо взето

При положение ,че са 150-200 долара на брой , това си беше голямо поражение

Нямам и оригиналният ключ на тази версия - прословутия AE gold key . Подариха ми от кола донор поизносен такъв, но при положение ,че имаше за 300 и 500 $ нови - мирясах .

Вчера търпението ми да дебна беше възнаградено , когато за моя изненада изскочи търг за два чисто нови . В полунощ вече бях на последният етаж на къщата за максимален обхват и дебнех последните секунди . Спечелих единия за $ 100

Радост голяма ! Другата бройка я прибра Марто и най-вероятно ще си я откупя от него по-нататък .

Надявам се скоро да не излиза нищо интересно,че ще фалирам

Скоро ще снимам и разни модели в умален мащаб , които си купих . Поздрави група !