Автор Тема: Проблем с форума :)  (Прочетена 38774 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Май 16, 2020, 10:17:29
Отговор #180

Активен dido1903

  • Глобален модератор
  • Публикации: 2931
Колега Роби, при мен няма проблеми както се вижда. Провери внимателно нещо да не си пропуснал?

Май 16, 2020, 10:50:52
Отговор #181

Неактивен Роби

  • Публикации: 87
 Логнал съм се . Отварям и стигам до   Натиснете тук за прикачване на картинки (нов таб)     след това ми отваря прозорец за регистрация с име или имейл и парола но ми съобщава че няма такъв потребител .

Май 16, 2020, 11:05:03
Отговор #182

Неактивен Logrus

  • Публикации: 67
Най-вероятно нямаш регистрация в PicHost - и аз скоро си правих, не е става с тази за форума.

Май 16, 2020, 11:46:57
Отговор #183

Неактивен Роби

  • Публикации: 87
Благодаря ти , направих регистрация ще видя дали става . Преди не беше така

Май 16, 2020, 12:34:13
Отговор #184

Неактивен Роби

  • Публикации: 87
Чудото стана , благодаря ти  Logrus

Май 16, 2020, 15:17:44
Отговор #185

Неактивен Speeder

  • Администратор
  • Публикации: 4856
Здравейте , не мога да публикувам. За прикачване на снимка ми иска парола регистрация вкарвам я но ми съобщава че няма такъв потребител и това при положение че предварително съм се логнал .

Сайтът за снимки е отделен и изисква нова регистрация, независима от тази във форума.

За леснота, може да си създадете регистрация със същото име, имейл и парола като тук.
За повишена сигурност, използвайте различна парола най-малко.
145 Boxer, Alfetta GT, Alfasud Sprint Veloce 16v, Lada 1500 S, GTV 3.0 24v

Как да качваме снимки във форума : http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=2631.0
"По един болт на седмица да бяхте завивали, сега щяхте да ги карате тия коли!"

Май 16, 2020, 15:22:44
Отговор #186

Неактивен Роби

  • Публикации: 87
Вече го разбрах , благодаря

Юни 26, 2020, 22:13:54
Отговор #187

Неактивен Kalin Dedikov

  • Публикации: 59
От известно време имам проблем с влизането във форума от стара десктоп машина с ХР  :-\

Юни 27, 2020, 14:19:58
Отговор #188

Неактивен oldrat

  • Публикации: 965
  • beep beep
    • Renault 4F6
От известно време имам проблем с влизането във форума от стара десктоп машина с ХР  :-\
И аз имам пролем на старата машина с XP. Смених браузера с Arctic Fox и за сега става. Но стандартни Chrome i FireFox отказват.