Привет на всички, да посъживя темата,
след последното ми писане... общо взето фев-окт 2023 "разковахме" задницата, задният мост на земята за да се изработи нов захват към купето, щото мостът да си дойде на правилното място.
Нова напречна греда биде вградена между "бузите", не че имаше стара... а и мостът беше взел вече да кърти ламарините... С точните захвати, моста беше спуснат 60мм надолу, полуоските си дойдоха в правилната позиция, с новата височина на дифа - напречният ресьор "загина", та изписахме в спешен порядък регулируеми койл овъри за отзад, те пък си поскаха съответно захвата към купето.
Тяхното закачане към купето пък автоматично наложи монтаж на втора подсилваща греда.
"гредореда/асмалъка" се намести, беше запечатан и отдолу и отгоре, добре се получи. Даже багажника отвътре е две идеи по спретнат и използваем... то колко ли ще се ползва де...
Изработени бяха нови надлъжни регулируеми щанги.
Излизайки от "касаплъка" влязохме в тестови режим...още сме там....
Иначе...използвайки факта че салона е навън, пробягах едно профилактично почистване и пре.запечатване на купето отвътре.
и те така...2023 се отече без да си показваме много носа навън... не само защото откъм задница бехме окъкани...
За сметка на това, 2024 започнахме по ведро и наперено.
Посетихме АМФ Сливен, харесаха ни 😊
Посетихме и ретро сбирката в Бургас, две коли-един драйвер си е тегаво, вЕрвайте ми...
Додрапахме и до Златните за Класик уикенд сбирката (снимки има във форума, в темата му), климатикът реши да ни изостави баш в жегите, що ли не. Ама...нали сме морски чеда, от топло и от мръсно не се плашим.
А след активния Юли, имА време и за детайлинг...аз съм доволен от крайния резултат.
поздрави