Хубав проект, у нас мисля ще е първият и единствен такъв.
Относно спирачките, на 130 Рапида съм с такива 4 бутални апарати и спира брутално в сравнение с другите ми шкоди... мога да ги сравня само със спирачките на по-новите френски коли. В момента съм приготвил един комплект и за зелената ми 130 ЛР реплика, но трябва първо да се рециклират.
Относно моториния тунинг на 2-тактов мотор има едно важно нещо - изпускателната система. Намаляването на броя и размера на гърнетата може рязко да влоши нещата, а не да ги подобри като при 4-тактовите мотори, понеже генерацията е изчислена като част от самата горивна система. Ако си правил и карал двутактови мотоциклети сигурно разбираш какво имам предвид. Чел съм мемоари на братята Агура от началото на състезателната им кариера, когато карат Вартбург 1000 с премахнато крайно гърне - колата издавала страхотен звук за радост на публиката, ама хич не вървяла

И за финал, преди 2-3 години бях пуснал тук линк към обява за продажба на оригинални лети състезателни джанти за Вартбург и то на много добра цена, но за съжаление сигурно отдаван е изтекла... щяха да паснат чудесно на този проект.
И накрая нещо за надъхване