Начало
Вход
→
Автомобили
→
Немски автомобили
→
Opel Rekord C 1.7L
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници:
1
[
2
]
Надолу
Автор
Тема: Opel Rekord C 1.7L (Прочетена 3112 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Септември 02, 2020, 21:34:47
Отговор #10
booger
Публикации: 295
Дано харесвате как се получава колата, мен лично бежовия цвят не ми е най любим, но такава е била. Намерих всичко почти като части. Левия калник продължавам да търся по-читав от този който е на колата. Ще си го боядисам на ново и ще стане. И парното ми остава неоригинално, ако имам късмет и това май ще успея да е оригинално. Иначе пали върви движи се спира, технически не е зле колата.
Активен
Септември 03, 2020, 12:55:47
Отговор #11
Speeder
Администратор
Публикации: 5070
Аз нямам против бежовото.
Според мен, като и накичиш хрома, табелки, надписи и едни хубави тасчета, колата ще светне!
Още повече, че е с червен интериор и това добавя към екзотиката.
Активен
145 Boxer, Alfetta GT, Alfasud Sprint Veloce 16v, Lada 1500 S, GT 1300 Junior
Как да качваме снимки във форума :
http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=2631.0
"По един болт на седмица да бяхте завивали, сега щяхте да ги карате тия коли!"
Септември 03, 2020, 13:42:36
Отговор #12
Acropolis 1800
Публикации: 153
Абе супер е колата, въпреки че кита по долната част на вратите и праговете можеше да са по-добре. Но и така си я бива много.
Вие кажете дали боядисвате коли и за други на по-нормални цени?
Активен
1982 Шкода 120L, прецизна чехословачка без точка ръжда, продадена
1985 БМВ 520i, красива италианка с оригинални спойлери Зендер и джанти Алпина, продадена
1995 Понтиак Гранд АМ, Спорт Седан, профсъюзен американец, продаден
1987 Москвич 2140, отчаян руснак, оригинален соц тунинг и картичка на Саманта Фокс, продаден
1997 Турбо французин, бензин
Септември 07, 2020, 13:40:58
Отговор #13
booger
Публикации: 295
Други коли не се наемам да правя защото работя по моите в свободното ми време и за това става бавно. Трудното е когато колата е крива както беше този Опел. Толкова труд да се изправят врати и калници никога не съм полагал на кола. На мен също не ми харесва китнатото по вратите но предишния собственик, когато е вкарвал колата в гаража винаги е стъргал в някакви неща и формата им беше тотално изгубена. Изчуках ги но отзад на вратата панела е заварен и няма как да се изчукат по хубаво. Няма достъп. Така че намеря ли 4 врати с правилната форма не чак толкова увредени ще си ги пръсна и монтирам. За сега ще е така. Митко а с хрома като започнах да я събирам започва да ми харесва как се получава 😎
Активен
Формат за разпечатване
Страници:
1
[
2
]
Нагоре
« назад
напред »
Classic Car Bulgaria
→