Базара днеска си мина добре, видяхме се с разни приатели и познати, имаше и интересни части за продаване.
Що се касае за колите, почти нямаше ретраци за продаване, както и ретраци дошли де.
Общо взето, най-хубавата на състояние, рядкост, цвят, и прочее необходими за ценителите дадености, от дошлите над 30 годишни коли, скромно бих казал, че бе моето В4 Купе, не че то се продава де.
Иначе в предишните години, като базара беше горе на Бояна, не само че идваха повече продавачи на части, ами и повече ретро коли за продаване имаше.
От колите днес за продаване имаше една поопърцана и с ръжди Лада 2105, която бе на цена като за много хубава 5-ца, а именно, мининум 2500 лева и искаха.
Друга Лада за продаване беше една отлична, но вероятно на места пребоядисвана 2107 на В. Топалов, на която обаче той и иска пак абс. нереалните за БГ 17-18000 лв, или нещо подобно.
От дошлите други ретроколи най-ми хареса един керемиден този ЗАЗ 968 А, който бе е от 1979 годи производство, и дошъл на ход от Пловдив. С удоволствие си поседях в него.
Върна ми детски спомени, понеже сестрата на баща ми в 1978 година си купи от Мототехника абс. същия модел и версия ЗАЗ, и си го кара над 10 години до 1989 год /смени го после с Фиат 126п/ само че нейния бе с по-оранжев цвят.
Още помня как леля ми /ние бяхме съседи по етаж/ специално през зимата редовно вечерите подскачаше и слизаше до долу да види, дали не е забравила бензиновата печка оставена да работи, че да не направи някой пожар в ЗаЗ-а.

Ето и малко снимки от днес.