Айде стига, че накрая ще уморим г-н Моравенов от смях и наесен няма кой да прави любимото ми рали Родопи
А пък "Савецкото" и мен ме събори от коня....
Хи, бе руснаците много работа и материали са ни давали в десетилетията, ама и доста площ прибраха гратис, точно покрай това посолство.
Въобще, руско или американско, като си помисля кметовете на София, в периода на нач. на 80-те, и съответно, в периода в края на 90-те години, по колко десетки декара им дадоха на аванта, и на едните и на другите, да си правят новите сгради в съответните престижни райони на София, и сърцето ме заболява, от грижа за разпиляването но общинските землеви ресурси.
Е сега се чухме със Жоро, и предвид на неговото ново пребиваване в Лозенец, той каза, че е по-добре да се видим там в района.
Примерно или утре или в другиден, след 18 часа, вътре в Мола Ситицентъра.
Там има сега на входа барче, дето да си вземем кафе на крак, или други работи, като се видим.
А може и да има някои пейки свободни навътре по етажите, дето да разгледаме на спокойствие календарите.
Така че в зависимост от графика си, Жоро ще ни уведоми, вероятно и тук в темата.
Поне аз и Митко за към 18 часа предполагаеми часове и утре и в други ден, сме ОК.