Тук въпроса не опира до сиромашия, а до това че в БГ няма къде да се даде инсталация и да получиш такава с нови букси и кабели ........ Това е истината , а това че потдръжката е скъпа е ясно , никой не си е правил илюзии че ще е с трици маймуни.
Mного ми е странно като някой почне да обяснява колко скъпа е потдръжката на S класа...... Аз възстановявам едновремено две коли без да правя компромиси с качество на детайли и ми е ясно колко е за сиромаси тоя модел.
Аз се хванах да си правя сам това нещо с идеята че ще го направя с качествени материали , както и става до момента. В момента съм направил половината инсталация , всички букси за инжекторите са ми чисто нови, буксите за датчиците също, така ще е и с втория сноп който обслужва кутията дросел и тн.
Това че не е отчитал проблем докато си карал 140ките не значи че не го е имало, при мен колата работеше нормално, НО когато се пусне диагностика се показват един куп грешки , които трябва да се отстранят като проблем и след това да се трият като такива.
Проблем може да показва в автомата при проблем в инсталацията , в разни странични неща , да не говорим предпоставката за пожар особено при проблем в инсталацията на алтернатора.
Реално DELPHI предлагаха рециклирани инсталации за М104 , но като коменторах с продавача , се оказва че са рецилкирани също частично .....