Здрвейте, лек ъпдейт по темата.
От няколко месеца карам с пукнатина на предното стъкло над волана. Тръгна от горния ръб и стана на кръг около 20см и спря да се развива, но реално челното стъкло бе ужасно, менте сменяно в НСО станало цялото на микрошупли с голяма язва в средата която я пълних преди 2год. Като цяло си бе за смяна и вчера му дойде реда поради това , че колата трябва да мине и на преглед, а не е редно така да се появя на прегледа, да не говорим че ако ме спрат КАТ ще е филм.
Няколко месеца търся стъкло и се оказа , че няма никъде, ни по сайтове, нито по фирмите занимаващи се със смяна на стъкла. Ходих в Кобра имали едно турско останало ама да съм го видел преди да се сложи, видях го и бе доста надрано. Стигнах до ОЛХ обявите за коли на части, и се уговорих с няколко да видя на живо всичките ментета които имат с цена над 200 лв.
Оня ден цъкам в нета, и понеже роботите са ме научили че цъкам за стъкла в нета и хоп предлагат ми някаква фирмена реклама за хора слагащи стъкла с бази на няколко места в БГ. Писах е така на майтап да ги питам за W140 дали има въобще нещо и нещеш ли някой ми писа веднага, че ми предложи и два вида дори!!!. .... Веднага скачам на 124 и газ към сервиза им в София който е на Орион на бул.Европа . Жената зад щанда ми вика - да , имаме ако искат обаче днес е късно вече ако искате елате утре сутринта !!!!! Направо не ми се вярваше при положение, че от месеци търся стъкло каквото и да е , клекнах на китайско или каквото и да е но да е здраво.
Колата е с десен удар и си има подпухнало на тенекията точно над десния ъгъл около педя , явно не са го били лепнали навремето стъклото като хората и е текло там и е станало на ръжда. Карам вчера колата в сервиза им , обясних на човека който ще сменя стъклото с молба да обърне внимание на ръждивия участък , оставих му и Вюрт за ръждата.
Майстора дори ми направил снимки на преди и след ! Много се изненадах от отношението на всичките хора в сервиза. Китнал ми проблемното място с някаква основа силиконова, минал го предварително с шкурка и преубразовател и лепнал стъклото.
Супер съм доволен от отношението на тия пичове, че дори накрая ми дадоха и мартенички за цялото семейство и тотала е 216 кинта. Мигах извесно време да няма нещо гнило

))
Та така, сервиза се казва Фикса, супер доволен съм, мигновена реакция, усмихнатии хора и вършат работа определено.
https://fixa.bg/