Страхотна е караваната , такива врати готови гледах в Амазон за по 250 $ и ми се видя множко и ще си ги правя от дърво моите както си е по проекта , мислех да скипна малко работа и време, но 500$ общо наклониха везните за правени

Моите размери на самото спално sа 140 х 210cм отделно кухнята. На мен обаче идеята ми е да направя кухнята на отделен модул , който да се сваля при нужда целия с цялото електрическо окабеляване, и така ще имам товарно закрито ремарке , което да ползвам за моделите на самолети които правя, че трябва да ходя из Европата с тях по разни изложения. Та идеята е малко 2 в 1 пък да видим до къде ще го докарам

Мислех си и аз за сандък отпред, но отстоянието между края на стената на караваната до самата лапа на ремаркето и колата е много малко и няма да мога спокойно да правя маневри, но следващ сезон, ако се останови липсата на такъв сандък , може да помисля за одължаване на гредите на ремаркето в предната му част за да отворя малко място и за кутия
Много хубаво ще се върже такъв ретро стил каравана на Mercedes-Benz W136
Ето и на един малко по-нов от твоя но каравана са го направили с елементи от колата и е уникална красота