Здравейте отново , приближавам се до момента при който ще сваля оригиналната инсталация на мотора и ще започна подмяната на кабелите с такива издържащи на температура .
Миналия ден ми дойдоха буксите за инжекторите , ключетата за разглобяване на букси , вчера Ходих и до Силвър Стар там поръчах всички букси от инсталацията без тези за инжекторите , защото си ги купих китайски от Aliexpres . При поръчаката ми направи впечатление, че цените за 4 букси са доста високи, 90 лева за 4 букси ми се видя доста, но го заръчахме от Германия пък да видим като дойдат
Днес дойдоха поръчаните кабели със сечение 0,75 тефлонови. Взех по 20 метра от всеки цвят , дано стигне, че и да хартиса за инсталацията на 124ката , която също трябва да правя .
Чакам следващата седмица буксите от Силвър Стар и ще снимам какви ги върша с тази реално не толкова сложна инсталация на 140ката
ПС: Получих и поръчаните лепенки за 124 и за 140 , но лепенето им ще е едва когато колите са в добър външен вид и приключили пастирания и пръскане с боя