Анонси > КАЛЕНДАР НА ФОРУМА

Идея за календар

(1/27) > >>

booger:
Колеги, според мен този форум се развива много добре, тази година излязоха стикери за автомобили, а според мен може да се направи и клендар. Като може да се направи тема в която да се изберът автомобили подходящи за календара и от другата година да стартираме с календар с ретро коли. Вие какво мислите?   ::)

Kiril Terziev:
Ако може и моят Трабант да фигурира там , поне една малка снимчица някъде скътана . :) :)

Teodor:
Трабантът със сигурност ще присъства там, поне под формата на хартиен носител  :D :D :D :D

Майтапа настрана, идеята е чудесна! Календарите са хубаво нещо и всякакви фирми и организации задължително си правят такива - стига да могат да си го позволят! Само в това виждам възможен проблем, във финансовата част, но иначе супер идея! А конкретно, какви коли? Просто, общо, ретро автомобили, или такива на членове на форума?

Speeder:
Идеята е супер!
Ще направим всичко възможно да я реализираме за 2012 година.

За целта трябва да сте активни с фотоапарата.

Човека, който прави логото и дизайна на форума подготви календара на Алфа Форума за 2010.
Справи се блестящо и си мисля, че може да подкрепи и класиките.

От вас обаче наистина ще трябват хубави снимки защото ако снимката е кофти то няма да я сложим в календара, колкото и да е уникална колата.

Аз го виждам по-скоро като смесен календар. Наши автомобили и други световни класики.
Все пак и дизайнерът има думата :)

Давайте всякакви идеи и мнения!

PVV:
  Идеята е супер. Всички форуми си правят календари и други рекламни материали. Просто трябва всеки да снима красавицата си с поне 3-4 мегапиксела апарат за да има подходящи снимки, които може да се пращат на някой ,който да ги събира и в последствие да се подберат за календара. Според мен има достатъчно наши коли за да направим един календар от 13 страници. Може до октомври да събираме снимките в отделна тема а след това да решим кои ще дадем на изпълнителя за направата на дизайна и календара. Един такъв хубав календар с гланцирани листи излиза около 15 лв . Всъщност в тази тема можем и да дискутираме  относно формата на календара. Важното е всеки лятото да снима за да има материал за подбор на есен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия