Търговия > Купува

Купувам запазено на състояние купе с 2-врати, модел от 80-те или 90-те години.

(1/13) > >>

USfan:
Предвид на скорошното взимане на шофйорска книжка от сина ми, ще търся за него първа кола.
Утре ще пусна примерна листа и подробности за дадени модели или версии, които да са основно произведени в 80-те и 90-те години, и които ще ме интересуват. )

USfan:
Ето и подробности за колите, които търся.
Приоритет при оглеждане и потенциално закупуване на кола от тези марки и модели, от съответните оферти ще имат екземпляри, които са в макс. добро и оригинално състояние, без никакви или само с малки преработки, и на умерена искана цена.
Допълнителни плюсове за всяка оферта ще са- рядък цвят, възможно повече и по-редки екстри, както и на последно място /предвид, че е ще е за млад водач/, по-интересна и по-голяма на кубатура и мощност моторизация, в рамките на тия посочени долу моделни гами.
Крайната покупна цена, разбира се, ще е по споразумение, но ще трябва да я намирам за атрактивна, и да е доста по-ниска от съпоставими цени на топ екземпляри, пуснати свободно в разните нашенски или евро сайтове.
Плюс пък за продавача ще е, че ще се плаща накуп без забавяне и вноски, вкл. и за екземпляри, които може да се продават от месеци безуспешно, стига да ми харесат колата и цената.
Колите, които основно търся, трябва да са достъпни за гледане в района на София и областта наоколо, и да са с напълно редовни документи и платени данъци, и годни за прехвърляне.
Те трябва да са от тези долу описани марки и моделни гами, като може да се предлагат и кабрио версии на тях.
А може и да се предлагат и други модели купета с 2-3 врати от тези години, стига моторите им да са в кубиковите рамки от 1800-2500 ссм.
Разни оферти или линкове към тях, по възможност със снимки и тел. за връзка, пускайте тук или на лични съобщения.

Умишлено засега не давам тук мой телефон за контакти, за да се отсеят така излишни разговори с предполагаемото значимо количество търговци и прекупвачи, попаднали тук на тая тема, и продаващи някакви не с добра субстанция подобни модели от тези десетилетия.
Ако някой има хубав екземпляр на такова купе и го продава точно сега, да си направи регистрация тук, и да пише подробности за колата първо на лични.

Ще съм благодарен и на който и да е колега от Форума, който даде връзка, водеща към закупуване на някоя от горните модели коли.
При успешна сделка, и като свърши скоро блокажа покрай Ковида, черпя в хубав ресторант в София, за успешната покупка.  :)
Ето листата на колите които ме интересуват, заедно с условните и по-широки годишни рамки на производство, и по-долу примерни техни снимки.

1. Хонда Акорд Купе- от 1990-1994-1998-2002 моделни генерации и години.
2. Хонда Прелюд- от 1988-1992-1999 моделни ген. и год.
3. Мицубиши Еклипс- от 1988-1994-1999 моделни ген. и год.
4. Тойота Целика- от 1988-1993-1999 моделни ген. и год.
5. Сааб- с 3-врати фастбек 900 НГ, и 9-3 1ва Ген- от 1994-1998-2003 моделни ген и год.
6. Форд Пробе 2- от 1993 до 1997 моделни години.
7. Форд Кугар- от 1998 до 2003 моделни години.
8. Мерцедес ЦЛК купе- от 1996 до 2003 моделни години.
9. БМВ 3-серия Купе Е36- от 1991 до 1999 моделни години.
10. Фолксваген Сироко 2- от 1981 до 1992 моделни години.
Благодаря предварително за предложенията.

   

Yuri:
Според мен СААБ е най-добрият избор за първа кола , спрямо изброените в списъка. Стабилна, сравнително евтина за поддръжка и най-вече здрава и сигурна при евентуален сблъсък. За съжаление, са масово хечбек с 5 врати и ще е по-трудно да се намери добро купе. Покрай моята 9000, се движа в тия среди, мога да те уведомя, ако има такава за продажба.

krankenstein:
А според мен най-лесни за намиране и все още най-евтини от списъка са Селиките... ако нямах толкова много други коли сигурно бих се снабдил с една, тъй като е и с имидж на рали легенда. Относно Сааб, Люси пратил съм ти един кабриолет от обява във Фейса, човекът търси бартер, така че дори може да минеш и без плащане, стига да си хареса в замяна някоя от твоите коли, която не ти е особено нужна.

Механджията:
Едно италианско цлк компресор спорт ще му заспи :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия