Механджия , не ти знам истинското име , но всеки твой пост е с яка идея
Благодаря за видеото не се бях сетил да търся там , изглежда човека не слага никакъв лубрикант при поставянето и вероятно там е проблема при мен.
Иначе за стоповете от ОЛХ идеята е супер , но аз имам по мой проект стопове които съм ги 3Д принтирал и облепил със стълен плат . мисля че бях пускал снимки преди. Сегашните са компромисен вариянт за това лято , но със сигурност ще сложа ретро стопове отстрани на ремаркето.

На последната съм показал подредбата на отделните елементи. Минуса на тоя тип стопове е че трябва да кача незабелязано кабелите за тях по стената от вътрешната страна, явно ще се наложи да ги вкопазам някак.
На долните снимки пук е малко по забавната част , изрязах и гравирах на лазера декоративен елемент който принципно седи на вратичката за съдовете на кухнята, но когато се установим някъде се вади от мястото си и се закача да виси и да се поврътва насам натам
Женски неща , жените се радват на такива висулки , а и придават някакъв уют като перденцата на вратите и разни други дреболийки.
И накрая случайно намерих караванка играчка макет в мащаб който е същия като дизайн на нашия , че има даже и каяк както и ние ще сме

)
Играчки разни

))