Благодаря, адаш ! Още като направих вторият и бях решил никога повече , но ето на

Няма да казвам ,че е последният , но е доста вероятно да е така . Искам за себе си хубаво купе без ръжди и да си го пазя . Другият ще го завърша и продам .
Paul Bange я купува през 1997 година , когато е едва на 18 години за първа кола . През 2009 та претърпява лек инцидент отпред в дясно и така я оставя в гаража с идеята да я оправи и подкара , но все не намира времето за нея . Боята е оригиналната в доста добро състояние за годините и , уплътненията са добри и не тече от T tops тавана . Цялостната кондиция на автомобила е добра , в почти 100% оригинално състояние . . Оригиналният Gold Key е наличен също. В момента е настроена да работи на 1 бар налягане.
Минусите на колата :
Не е в движение . Колата е работила последно преди 10 години и е паркирана на ход в гаража . Съединителя е потънал , предполагам ще му трябва нова помпа. Коляновият вал е повреден в частта, където ляга шпонката за центровка на демферната шайба и понякога губи синхронизация с разпределителните валове. Чудя се възможно ли е наваряване на вала и възстановяване на слота ? Седалките имат нужда от внимание . Оригиналното стерео го е заменил с модерно , но Бодисоник системата е налична и работи. Поради удара отпред в дясно фаровете са останали на полу отворена позиция . Рамката на радиатора е крива и изисква изпъване . Бронята е деформирана , но би могла да се оправи с горещ въздух.
Плюсовете :
Ръжда липсва , като изключим повърхностна тук там по шасито - нормална за годините на автомобила . Боята е оригиналната в добро състояние. Таблото е в много добро състояние , което е изключително важно - черните табла са редки и с цени по 400-500 $ . Явно съхранението и в гараж го е запазило .
С колата идват :
Оригиналната броня , която подлежи на възстановяване плюс още една здрава броня от Анивърсъри .
Здрав десен калник от Анивърсъри.
Предна греда под бронята + оригиналната.
Заради проблема с оригиналния , към колата върви втори комплектен турбо мотор + още един всмукател
Чисто нов немонтиран комплект съединител с лагер Centerforce Dual Friction Clutch
Два афтърмаркет интеркулера , ако реша да монтирам.
Втори диференциал , който е изключително редкия , слаган в турбо Z31 само през 87-89 година за щатският пазар 3.7:1 clutch LSD с пазарна цена около $ 1200
Много приятен и точен човек , отлична комуникация с него . Спомена ми за допълнителни части , които липсваха в обявата вкл и LSD диференциала . Винаги съм искал такъв ,но в предвид цените им така и не можах да отделя пари ... Попитах колко му иска . Предишният ми проект се оказа доста добра визитка и след като беше сигурен ,че колата идва при голям фен , направо ми подари всичко останало . Не можах да повярвам ! Обещах му да го държа в течение и да я върна на пътя в целият и блясък .