Автор Тема: Парад на ретро автомобили и мотоциклети Русе 2021  (Прочетена 2005 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Юни 01, 2021, 20:47:01
Отговор #10
Не пропускайте семинара с фокус върху историята и реставрацията на превозните средства, който ще бъде част от програмата на Парад на ретро автомобили Русе 2021. Лектор в семинара ще бъде не кой да е, а Николай Корудерлиев -  председател УС на Асоциацията на автомобилните историци в България и собственик на ClassicCars.BG (classiccars.zonebg.com). Той щи ни представи темата "Структурите на граничните десетилетия". Не го пропускайте, ще бъде интересно!

Юни 02, 2021, 22:54:43
Отговор #11
Общински Транспорт Русе ЕАД и Авто - мото клуб "РусчукЪ" съвместно реализират проект „Изкуство на колела“ по време на Парад на ретро автомобили Русе 2021.
Елате заедно да преобразим този тролейбус в едино произведение на изкуството. В преобразяването на возилото ще може да се включи всеки, без значение дали може да рисува или не. След създаването на шедьовъра, тролеят ще продължи да се движи по улиците на Русе и да превозва пътници.
Очакваме Ви!

Юни 03, 2021, 22:40:57
Отговор #12
Не пропускайте възможността да разгледате уникалните „Вагон-салони”  в Музей на транспорта - гр. Русе, а това може да стане само по време на Прад на ретро автомобили Русе 2021. Всеки участник ще посети мумзея безплатно и може да се качи във вагоните с които са имали привилегията да пътуват с тях са – Султан Абдул Азис, императрица Евгения, княгиня Климентина, Н.В. К.  Александър Батенберг,  Н.В.К. Фердинанд І, Н.В.Ц. Борис ІІІ и др

Юни 06, 2021, 21:47:30
Отговор #13

Неактивен GT 51

  • Публикации: 1857
🖼С промотирането на авторския арт плакат в Интернет стана ясно, че скоро ни очаква събитие с вложено в него много творчество.
Така и беше.
🏰Пристигнахме в Русе петък привечер и се настанихме в препоръчания ни от организатора хотел.
Правилен избор! Сградата беше в унисон с уникалната архитектура на града и персонала беше изключително любезен. 
🌅Направихме разходката по залез слънце  из обновената крайбрежна алея до бутиковото заведение, в което вечеряхме дунавска риба заедно с другите гости на събитието, дошли също от петък.
Последва лека разходка из нощно Русе, от която останахме впечатлени. Тишина, спокойствие, много подредено, осветено , а  архитектурата във Виенски стил дава усещане, че все едно не сме в България.
ДЕНЯ НА ПАРАДА
🌳Прохладния парк създаваше приятна сянка върху подредените по алеите класики. Няма как да не споменем музикантите,  които не спряха да пеят на живо почти през цялото време.
🚂🚃Успоредно с парада имахме възможността да се насладим на неповторимата атмосфера в царския влак на Фердинанд, в музея на транспорта, намиращ се на няколко метра от парка .
🏆И за финал, лъчезарната организаторка Деси беше предвидила уникални награди за почти всички участници.
Благодарим за хубавия уикенд и се радваме, че имахме възможност и ние да бъдем просто гости и туристи на ретро парад, а не както в последно време само в организацията .
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Юни 07, 2021, 21:30:16
Отговор #14

Неактивен koruderliev

  • Публикации: 2347
Малко снимки от мен: classiccarszone.bg/Bulgarien/Enterprise/russe_2021.html

Юни 07, 2021, 21:49:50
Отговор #15

Неактивен РумбатаБс

  • Публикации: 3387
Малко снимки от мен: classiccarszone.bg/Bulgarien/Enterprise/russe_2021.html
:)
Предполагам,че повечето от автомобилите с чуждестранни табели са от Румъния?
retrobs.com

Юни 07, 2021, 21:54:13
Отговор #16

Неактивен koruderliev

  • Публикации: 2347
Дааа :)

Юни 08, 2021, 10:42:34
Отговор #17

Неактивен krankenstein

  • Публикации: 7168
Макар да не съм много по такава техника, според мен винтовият снегорин и Ифа-та 4х4 изглеждат най-впечатляващо ... Интересно ще е и, ако има запис от твоята лекция да го видим :)
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.

Юни 08, 2021, 20:47:00
Отговор #18
Ръководството и членовете на Авто-мото клуб „РУСЧУКЪ“ изказнат своята огромна благодарност на всички които участваха в Парад на ретро автомобили Русе 2021! Всеки един от Вас скъпи участници, допринесе за това събитието ни да бъде толкова цветно, атрактивно, емоционално, заредено с невероятна атмосфера и незабравимо! Изказваме своята благодарност и към нашите партньори в лицето на БДЖ – Пътнически превози ЕООД, Общински транспорт Русе ЕАД, Доминекс ПРО ЕООД, мебелна фабрика „Евродом“, „Ауто хит“ ООД, „Балканцинк“ АД, „ВИТТЕ Аутомотив България“, Холеман България ООД, Товарни превози АД, Дунавски драгажен флот АД, Елина 97 ЕООД, Вепа 1 ООД, Ис Комерс ЕООД, Милениум ВВ ЕООД, Триано Русе ООД, Омония ООД, Аптеки Астра, Краси Автосервиз ЕООД, Тончеви Ен Транс, Просервиз Русе ЕООД и Профимаркет АД. Специални благодарности и на екипа на доц. д-р инж. Георги Христов от Русенски университет "Ангел Кънчев" и Николай Корудерлиев - Председател на УС на Асоциация на автомобилните историци в България. Благодарим и за подкрепата на ОП „Русе арт”, СЗ „КООРС”, ОП „Комунални дейности”.

Юни 17, 2021, 08:14:31
Отговор #19