Емблемата с лъчите е като на Фиат 850. Относно възстановяване съм правил два опита.На метална емблема след никелиране се свързах с фирма за значки и те запълниха червената част но с времето започва да се свива в краищата.Втория вариант който се оказа доста надежден сканираха ми емблемата и после на принтер изрязоха червената основа от фолио което издържа на UV лъчи и го залепиха издържа и на автомивки
Малко със закъснение, но благодаря за отговора. По принцип още се надявам да излезе нещо в eBay. Излезе преди няколко дни обява, която продават чисто нов цял елемент за решетката заедно с емблемата, но цената беше прекалено завишена. Иначе не знам, ако си купя емблема от Фиат 500 дали е възможно да се "побългари" вътрешната част и да се направи като типа на 128.
Друго интересно нещо, е че вчера забелязах, че оригиналната книжка на колата е на Френски език. А на първата страница пише адреса на сервиза в Италия. Нямам идея как са се случвали нещата в Кореком, но може би колата е била за износ в Алжир.
В началото на годината се наложи да смени мястото си, но не я бях припалвал от един месец и естествено голяма мъка докато запали. Проблема се оказа при дистрибутора и за момента всичко е наред.