Здравейте!
С удоволствие споделям, че тазгодишният ClassicCar Излет 2021 ще се проведе на 10 и 11 Юли в гр. Априлци.
Град Априлци е разположен в планински район, в обширна котловина в подножието на първенеца на Стара планина – връх Ботев.
Комбинацията от свежа природа, богат избор от хотелиерски услуги и невероятните пътища със завои и спиращи дъха панорами несъмнено ми помогнаха в избора на дестинация.
Програмата е амбициозна, наситена, но ще бъде коригирана намясто според настроенията на участниците.
Очертава се отличен семейно-автомобилен уикенд без напрежения и задължения.

Програмата:
9.Юли.2021 (петък) - Пристигане в Априлци и настаняване в хотел. Вечеря в ресторанта на хотел Марагидик. Имаме запазена маса за 20 човека.
10.Юли.2021 (събота)[/b][/color] - 10:30 - отпътуване по маршрут: Априлци - Къкринско ханче - Деветашка Пещера - Крушунски водопади - арх. резерват Старо Стефаново
11.Юли.2021 (неделя) - 10:30 - разходка из Троян и отпътуване за да сме вкъщи до края на изборния ден
Настаняването може да бъде подбрано от всеки според нуждите като срещата ще бъде концентрирана около
ИМА ПРОМЯНА В ХОТЕЛА!.
За съдействие с резервации или каквото и да е, може да се свържете с мен на телефон : 0884915631 - Митко
Сигурен съм, че ще си изкараме отлично, в приятелска атмосфера, ще посетим исторически, природни и архитектурни забележителности!