Завиждам благородно на всички, видимо сте си изкарали чудесно, на страхотно и интересно място в Балкана. )
Района го познавам добре, жестока красота.
Изкарал съм един есенен месец в тогава ТКЗС-то на град Априлци на бригада, в далечната 1987 год, карайки една бригадирска Прага Ве3 еС камион, с ужасяващи скорости без синхрота.

Иначе, след мои идвания през 2-3 години на Класик пикниците /в 2013, 2016, и 2019 бях на чудесните тогавашни места/, тази година бях несвободен и през уикенда.
Дайте и още снимки, че както се вижда, селекцията на колите става все по-богата и разнообразна, това е наистина чудесно.
До село Дебнево, ако си спомням добре името...
Доста по-нататъка от района на Троян и Априлци, вече от Шумен и Търговище посока към морето и Добрич, масивите със слънчоглед са навсякъде.
Специално по крайбрежието, между Кранево и Албена, и Балчик и Калиакра, и Калиакра и Камен бряг и Шабла, има много слънчоглед.
Плюса човек да отиде до там за снимки е, освен банята, че в добавка към нивите, се вижда на много места и морето, както тук на едната от двете снимки, правени на фона на Кранево.
А да видим някой дали ще си познае продадената вече кола. ))