Ето ти хубав сайт(според мен) на който попаднах докато ти търсех предна емблема и надпис, че така седи
уж по изчистено, но си се усеща някаква липса https://www.chriswitor.com/
Благодаря за линка. Да, и на мен фацата по ми харесва без огромната емблема.
И тук е момента да направя едно тежко греховно признание.
Почти преди 40 години, някъде в 1982-83 година, като дете си събирах емблеми, и обикновено ги взимах с някое ножче или с отвертка, от колите на със сигурност по-късно зловещо кълняли ме собственици на всякакви Бенцове, Опели, Фордове, баварци, Рена, Пежа, Ситроени, Алфи, Фиати, и прочее, както и от всички модели соц. коли, които имаше по улиците, вкл. и по-редки като Застави, и дори едно Сирена.
И така, по време на един такъв рейд, мернах един хвърлен близо до зоната Б-5, Триумф 2000, същия като моя, но тъмнозелен.
Тази кола не беше в движение, и определено бе занемарена, и със спаднали гуми.
Но пък предната и емблема седеше голяма и бляскава, с хубав пластик в средата, само бе леко зацапана с мараня от зелена боя, понеже сигурно не е била сваляна, като е препръсквана колата. Е, не можах да и устоя. ))
Но, ето, почти 40 години по-късно съдбата ме наказа, като ми прати поредния Триумф с липсващи емблеми, вкл. и тази.
Поредния, понеже и по предишните ми Триумфи повечето емблеми и надписи липсваха, само Спитфайъра бе най-комплектен.
Тази голяма емблема от зеления 2000 си я пазих, заедно с цялата ми трудно с пот и мъка
придобита колекция от емблеми, до казармата.
Тогава обаче, като бях вътре в 1988-1990 год, майка ми изравни баланса, като хвърли или подари на съседски деца повечето ми колички, а и всички емблеми.
Така че и онази голяма фронтална емблема, и тя изфиряса.
Иначе на онзи тъмнозеления не помня сега, отзад дали е имал надписи.
Сигурно не, иначе щях и тях да си ги харесам. ))
Да ми прости собственика на зеления, ако е още жив, и чете това. )
Та, точно ще правя тези дни там в раздела за Купуване, а по разни ретрогрупи по Фейса, обява за купуване на всякакви Триумф емблеми, надписи, и отделните буквички.
Но ме съмнява, че въобще нещо с надпис Триумф, ще намеря в БГ да се продават.
Така, че разбира се, ще ровя и този сайт, дето ми прати, и по разни други.
Иначе отзад оригиналния дребен хром-надпис е- Триумф2000.
Има на някои снимки на оригинални екземпляри по Нета, отзад и един отделен малък надпис, сигурно само в дадени години или за дадени пазари слаган- Салуун.
Тия задните надписи пък ще е предполагам трудно да се намерят и в Англия в добър вид, ако са оригинални или НОС, не китайски-индийски сега лети.
Затова отзад се навивам на какъвто и надпис Триумф от друг модел да сложа.
Примерно от Доломит, или от късен Спитфайър, или пък даже от Аклайм.
Ама за отпред си прав, трябва или да има ориг. голяма емблема и буквички, или по лоурайдърски и стрийтродски- нищо. )