Вчера извадих Триумфа на Спасовден, понеже от дебютиране на дотогава непоказвани на този парад мои коли, определено са минали няколко години.
Последно Миатата показах там в 2013 год, Пробата ГТ турбо в 2014 год, Ягуара еС-тайп в 2016 год, и Аудито Купе в 2018 год, така че беше време за нещо ново.
Дойдоха с мен с Триумфа и майка ми и сина ми, харесам и возенето, и въобще парада.
Майка ми разбира се, след като огледа колите на парада, хареса от всички дошли коли най-много Поршето 928 еС-4 на Бурян.
Но по-рано, като си правихме снимки, даже не снимките с него нещо се обърка, и реши, че съм докарал предварително нашето Порше трансаксъл, хаха, въпреки явните разлики между двете коли, вкл. и в цвета.
По-късно си направехме една обиколка на събърбията на Витоша с Триумфа и с Поршето, понеже с колегата Бурян бяхме недоволни от раздаването на купи на случаен принцип и без ясни критерии, и ударихме бойкот на вечерята във Феста хотела.
Е, той за Поршето взе една купа, а аз за Триумфа не, като се има предвид че англ. коли от 60-те години нямаше никакви на парада освен моята, хеле пък някакви в такова добро или ориг. състояние.
А и не че сме умрели за китайски ламаринки, ама купите бяха сигурно поне 30-40 на брой.
Та, недоволните
си направихме банкет в един друг ресторант горе в Бояна, а не във Феста Барселото, а не дето бе офиц. банкет на БАК Ретро.
По-късно или утре ще кача снимките от Триумфа на Спасовден, а в темата за парада, и на други там дошли интересни коли.