Тук вече с новата завършена визия с боядисан и монтиран спойлер.

Но както всички знаем много хубаво не е на хубаво и си намирам колата 1 вечер след работа с хлътнала врата…

Ще се прави, няма как. Използвах момента да се боядиса и задния капак че имаше надрано с ключ още преди да я купя аз.
След седмица вече сме с боядисан заден капак и врата. Направихме една семейна разходка до Варна и като се върнахме оставих колата за нещо дребно при майстора който ми я поддържа. След 30мин ми праща тези снимки от които ми се обърна всичко!
Явно тъкмо на време съм се озовал пред сервиза му. Оказасе изпуснал някакъв семеринг който поправи и отново бяхме на линия. Последва каране основно летния сезон. Колата имаше леко чукане в предницата когато я купих затова и ремонтирахме предницата когато се прави и мотора. Но след като я покарах известно време отново се появи това чукане. Ходих на оглед, според майстора била рейка. Намерих такава и бях решил да я рециклирам и после направо да я заменя с моята. Но при една разходка до Варна реших там да използвам момента и да облужа колата масла, филтри...
Помолих да прегледат и предницата при което се установи, че единият шарнир е доста разбит. Поръчахме 2 носача на монро и покрай смяната на масло и филтри сменихме и тях. Та добре е да не се предоверяваме и да търсим и 2ро или 3то мнение.

Оставаха ми няколко неща да завърша визията към която се стремях. Но за тях в последващ пост като имам време.