Здравейте, колеги,
Ще напиша, какво остава да се направи, преди да се почне с монтажа на мотора в колата. (Надявам се 2-та седмица на август да се почне).
- Ел. инсталация да се постави на местата.
- Жило за ръчна спирачка, да се монтира и да върна кантара на място.
- Монтаж и боя на резервоара, след като го почистих външно, се оказа, че вътре също е перфектен.
- Монтаж конзола на парно, почистих добре всичко, смазах вентилатора и го проверих, че работят и трите степени.
- Шумоизолазия в купето.
Специално искам да благодаря на един колега Христо Сапунджиев, който ми изпрати да имам резервен люк и фарове оригинални Carrello.
Kачвам малко снимки, който съм си правил да ги имам, за мен.
Почистих разширителния съд след резервоара, който служи при малко гориво да няма прекъсване на мотора в завой. Нови скоби само остава да купя и да се качи заедно с резервоара.
Тук съм жълти, апарати за съжаление, но на зима ще ги направя в цвета на амортисьора. Не ми се разглобяваше тях първо направих и като извадих окачването, което беше купено преди 1 година, че не е жълто.
Процеса на събиране съм заснел с централната конзола, реално от две направих една. Взех по-хубавите пласмаси и вентилатор. Всички жила са смазани със течен силикон, много лесно се движат.
Ето я и моторетката. Плана е да я пуснем отгоре, ще се демонтира преден капак и после ще се реди всичко около него.
Бронята, която пази рейката от турбината. Обработена с термо боя, след като я потистих добре.