Здравейте, колеги,
Весела колега и приятно посрещане на Новата 2024 година. Живи, здрави и много късмет на пътя.
Мисля, че е време да раздвижа малко темата за любимата ми италианска колата. След като събрахме мотора първоначално и направи проблем с издухана гарнитура на всмукателните клапани, се наложи едно лудо в буквалния смисъл на думата разглобяване на няколко пъти исках да взема ългошлайфа и да реша мъките, но се стърпях.
Ще кача малко снимки от създалата се ситуацията, като специално искам да благодаря на колегата Пламен Арнаудов за съветите и помоща в гаража.
След като събрах всичко, колата отказа да пали и се оказа, че има и проблем с компютъра, разбира се нямах такъв резервен, но поне там имах късмет и успяха да го оправят, което ми спести около 600 - 700 лева. Оказа се, че е имало проблем при буксата, като там го фиксирахме, за да може да няма повече казуси. Между временно пристигна и новото предно стъкло от Англия, марка Pilkington. Kолегите от Триплекс - Варна свършиха страхотна работа с монтажа на стъклото.
След като приключих с ходенето по майстори, реално съм направил две разходки с колата, като причината е, че времето беше доста дъждовно през октомври - ноември. Едната дори беше днес след като колата не беше палена повече от 2 месеца. Причината беше приятел, който се прибра за празниците във Варна и искаше да види на резултата на живо.
Прикачам снимки от двете разходки:
Заключението ми е, че предстоят доста хубави емоции през новата 2024 година, като ще се постарая да участвам на максимално много събития.