и така да разказваме малко по вече :)са нащо пътуване. След пристигането ни в Германия, нещо почва да става интересно 😁 и както се почва една радост от страната на нашите сънародници, то ти оправи настроението😍😍😍 я не вяха церсе ,я не вяха селуфки ❤❤❤ , аплаузи 👏👏👏👍👍👍и радост да виждат големия танк от ямбол по пътища ,на германия 😁😁😁
Но аз🙄 съм много впечатлен от притеснение на хората като пристигнахме на някаква весиностанця 😊
Всички питаха са разхода на гориво ,имаше едно момче от пловдив ми вика 😍маина ти най си много богат!!!, да го караш това на бензин 🤣🤣🤣 то прави 20 на 100 маина 😬😬😬😬 па то караше ауди А8 v8 че хич не ми изглеждаше икономичен 🤣🤣🤣 но човекът се притесни са мене, какво да направим 🤣🤣🤣
Колеги искам да ви кажа ,единственото където ни направи проблем в сял път ,бяха чистачките и то ,на чофиора чистачките ,роботише само до половина, середи думички на механизма вяха прецакани, но с този продукт се спасихме ,аз го имам от москвича, защото то на него пак не му роботия чистачките ,но са късмет не валя😁😁😁 но пак се чупи други неща 🤣🤣🤣 като заденитела и какво ли не 😍😍😍

Е го нашя герои 🤣🤣🤣🤣

А в нюрнберг като ни заваля едно здраво 🤪🤪🤪беше нямаше как да не спрем 😍😍😍