Автор Тема: Календар 2023  (Прочетена 2209 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Декември 27, 2022, 22:57:47
Отговор #10

Неактивен немо

  • Публикации: 1043
  • пиперлив
Въпросът е дали правим качествен календар на хартия или не.

Проблемът с календарите е, че хората са свикнали да им ги подаряват, а ние сега ще искаме пари.

Относно десктопа, уиндоуса си има функция "десктоп" и бутон за календарчето в долен десен ъгъл :)

Когато през 2020 говорих със собственика на форума той беше категоричен, че нещата ще се правят както трябва или въобще няма да се правят.
2 години подред нямаше проблем форумната общност да си плати календарите на стойност 15лв./бр. , сега изведнъж ентусиасткото начинание трябва и да е подарък ?? Сериозни ли сте ???

Люси, гарантирам ти, че няма фирма , която да плати няколко хилядарки, щото видиш ли някакви ентусиасти са решили нещо си за собствен кеф.И на въпросната фирма (която би дала пари,евентуално) въобще няма да и е достатъчно да има лого там някъде, сещаш се, нали ? А по въпроса за бройките: според мен е нормално да се презентира даден продукт и спрямо интереса към него да се прецени какво количество от продукта да се произведе.Да, ама не!! Няма да предлагаме стока, която не е налична.ОК,съгласи се немо.И тук въобще изключвам някакъв комерсиализъм. Просто популяризиране на един форум, толкова, не повече...П.П Не злобея и не злорадствам.Просто отново се оказах прав за нещо, за което не исках да съм прав.Честита Коледа на всички.
Opel Monza 3.0 GSE  1985
Opel Monza 3.0 GSE  1984
Opel Senator 3.0 AT  1985
Mazda MX5 NB 1.6    2001