Покрай Селиката,рязко бях замразил работата по формулата,но ето,че Селиката е готова и от няколко седмици почнах работа пак по нея.Първо завърших скоростния механизъм,стана сравнително бързо,най интересното при него е,че скоростите идват обърнати,1 и 3 са на мястото на 2 и 4-та,хода е доста къс,но е въпрос на свикване.

Набързо направих и стойка за тубата,в която влизат всички отдушници,маслените пари от мотора,от скоростната кутия и от разширителния съд на водата.

след това изработих горните упори на носачите,към рамата са на унибали и там става движението,също и са раздвижни за да може от там да се регулира надлъжния наклон на шенкела.

Между времено бях поръчал от Словакия фланец за спортен волан,и той пристигна и си монтирах волана,не е чешки,а стар италиаски волан но мисля,че си заспа.

И последно,което направих е да монтирам водния радиатор.Тук имаше умуване как да го сложа правилно във спойлера,снимки имам на стойката и захвата към рамата,но проблема беше как да му хвана ъгъла на който седи във самия споилер.Умувах го една вечер,но го измислих. превързах радиатора с тел към рамата,монтирах спойлера,изпънах телта и радиатора си зае точния ъгъл във споилера,после махнах спойрела,радиатора си остана така и му изработих рамката