Автор Тема: Wartburg 353 1987  (Прочетена 39413 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Април 20, 2024, 22:27:33
Отговор #60

Неактивен Wartburgman

• Публикации: 381
Днес на работа свалих алуминиевите джанти на колата понеже има малко работа по фланците.Тъй като стругаря не се знае колко време ще ме забави реших да му върна малко оригиналната визия.Още миналата година си намерих запазени джанти на оригиналната им боя.Имах две гуми 165/80 които ги монтирах още миналата седмица а вчера намерих и още 2 гуми.Реших най-накрая да му сложа и планките за задните калобрани понеже беше доста дразнещо без калобрани.

Април 22, 2024, 15:29:08
Отговор #61

Неактивен m_g

• Публикации: 1121
  • ГАЗ М21, ГАЗ 3102, Варшава 223, ВАЗ 2101, Ниса 522
На мен в заводски вид ми харесва повече. Изглежда като този от каталога за 1987г, оня сребристия. И там е такъв червен Вартбург.

Април 23, 2024, 21:18:07
Отговор #62

Неактивен Wartburgman

Точно и аз ония ден за него се сетих.Същия каталог седи на задното стъкло.

Май 23, 2024, 09:59:01
Отговор #63

Неактивен Wartburgman

От известно време колата започна да вкарва въздух в охладителната система и загряваше доста.След обезвъздушаване и каране около 10км вкарваше отново въздух и изкарваше водата от разширителния съд.Реших да сменя гарнитурата на главата,като тръгнах да е свалям гайките се развиха с лекота,била е просто хлабава.Челосах е,изчистих колкото успях и разширителния съд понеже явно до сега не беше чистен никога и не се виждаше отвън до къде е охладителната течност.Сложих новата гарнитура,снегнах главата на 60НМ налях нов антифриз и вчера минах 15-тина км.Не загряваше и не вдигаше така нивото на водата в казанчето.

Юни 03, 2024, 13:35:09
Отговор #64

Неактивен Wartburgman

Вчера направихме една неделна разходка из града с едно приятелче.Вартбурга се държи доста добре не загрява както беше последните пъти.Държи си нормална температура дори в задръстванията.Все още не съм го изкарвал на дълъг път но мисля че също няма да има проблеми :)
Ето и някоя друга снимка от вчера

Юни 11, 2024, 22:57:35
Отговор #65

Неактивен Wartburgman

Една фотосесийка и от тази неделя 😇

Юни 11, 2024, 23:13:56
Отговор #66

Неактивен dido1903

• Глобален модератор
  • Публикации: 3528
Една от най-любимите ми теми, в които се вижда ентусиазъм и любов към автомобила.
Поздравления за поредните прекрасни кадри  :)

Юни 14, 2024, 22:15:04
Отговор #67

Неактивен Wartburgman

Благодаря много Дидо O:-)!Старая се да обръщам нужната обич към всичките ми коли не само на Вартбурзите понеже вече не се срещат често по пътищата,освен двутактовите зверове имам и Типо,Алфа 155 и Ланчиа Дедра,за които трябва да подновя малко темите тук😄,даже май на Дедрата изобщо не съм пускал тема😄

Юни 14, 2024, 23:34:36
Отговор #68

Неактивен dido1903

• Глобален модератор
  • Публикации: 3528
Давай, давай :)

Юни 27, 2024, 22:20:13
Отговор #69

Неактивен Wartburgman

Преди няколко дни отидох да гледам един запазен но бракуван Вартбург,идеята ми беше да го взема и прибера на село и да го ползвам за части като ми трябва нещо.За съжаление не успяхме да  се спазарим.Човека показа в багажника,че има и някакви части.Веднага видях нещо което търся от доста време и все не успявах да намеря,дясно огледало.До колкото знам в България само комбита са внасяни с дясно огледало.Помолих се на човека да ми го продаде и поне него го спазарих😁.Тъй като не беше в най-доброто състояние

Доста избледняло от слънцето и със забележки по стъклото.Днес го разглобих,изтърках с шкурка 320 и след това скочбрайт.Пръснах го с 2 ръце структорен спрей.Имам някалко леви огледала и разглобих едно да му ползвам стъклото за дясното и вече готово😇😇.

Тези дни трябва да разпробия вратата и да го монтирам.Остана да намеря и още едно за Делукса😃,ще съм благодарен някой ако види обява и сподели😇