Автор Тема: Toyota Celica 1990 - Carlos Sainz replica  (Прочетена 1008 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Март 15, 2023, 21:48:03
Отговор #10

Неактивен to6ko_opc

• Публикации: 214
Направо невероятно ! Впечатлен съм как намираш свободно време и мерак да работиш по толкова коли , в предвид ,че само тази е бая времеемка като проект. Фабрично ли е таблото с 260км/ч скоростомер и 9к оборота или е от някоя по-специална версия ? Прал ли си салона доста е свеж . Зеленото е много готино !
Хахахах,Дидо за сега се справям,само незнам кога ще ми свършат батерийте  :D почвам в 7 часа в сервиза за да мога да надгоня и късния следобед  да почвам Селиката.Таблото си е оригиналното,мотора е разработка на Ямахаи е доста оборотен ,на няколко места  има щампи Ямаха.2.0 куб. 16 клапана 156 к.с при 6600 обор.Кован стоманен  колянов вал,яки биели,много добре направени портове на главата и  ъгъл на клапаните и като цяло много лек двигател.Има го и в турбо вариант,с който са участвали във ВРЦ-то и са направили 5000 цивилни бройки.Всъщност това и ще ми е следващата работа по Селиката,да направя турбо мотор като по хомологацията,но това ще е догодина,в момента събирам части за него.Салона мина доста процедури,докато стане така.А в понеделник боядисах и червеното

А днес съвсем неочаквано пристигна и предната броня,утре очаквам и калниците и сме на финалната права

Март 15, 2023, 22:51:12
Отговор #11

Неактивен joro-120L

• Публикации: 1466
  • Всяко доизкусуряване води до нови кусури
...и червеното е готино. Много точен нюанс. Както и нюанса на бялото. Много свеж автомобил ще стане.
Тошко, възхищавам се от работата и уменията ти, вкуса към хубавото и перфекционизма. Друго не мога да кажа. И по Шкодите и по тази кола. Поздрави!
Škoda 120L '90г. 
Simson SR2E '60г. Simson KR50 '64г.

Март 16, 2023, 21:39:45
Отговор #12

Неактивен Механджията

• Публикации: 1431
  • XJ6
супер е! на капака ще има ли отливка с 4 халогена :)   а джантите какви ще са?
......'с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога'.......