Направо невероятно ! Впечатлен съм как намираш свободно време и мерак да работиш по толкова коли , в предвид ,че само тази е бая времеемка като проект. Фабрично ли е таблото с 260км/ч скоростомер и 9к оборота или е от някоя по-специална версия ? Прал ли си салона доста е свеж . Зеленото е много готино !
Хахахах,Дидо за сега се справям,само незнам кога ще ми свършат батерийте

почвам в 7 часа в сервиза за да мога да надгоня и късния следобед да почвам Селиката.Таблото си е оригиналното,мотора е разработка на Ямахаи е доста оборотен ,на няколко места има щампи Ямаха.2.0 куб. 16 клапана 156 к.с при 6600 обор.Кован стоманен колянов вал,яки биели,много добре направени портове на главата и ъгъл на клапаните и като цяло много лек двигател.Има го и в турбо вариант,с който са участвали във ВРЦ-то и са направили 5000 цивилни бройки.Всъщност това и ще ми е следващата работа по Селиката,да направя турбо мотор като по хомологацията,но това ще е догодина,в момента събирам части за него.Салона мина доста процедури,докато стане така.А в понеделник боядисах и червеното

А днес съвсем неочаквано пристигна и предната броня,утре очаквам и калниците и сме на финалната права