Не съм писал отдавна,причината,е че лятото и есента не съм правил нищо по колата,но пък събирах нужните части и информация.По миналия уйкенд ми остана свободно време и се захванах с интериора,бях купил 2 нови спортни седалки ОМР,за сега монтирах само шофьорската
Монтирах и спортен волан МОМО корсе,същия с,който са карали на ралитата.
А миналата събота и неделя сложих,водния радиатор за охлаждане на интеркулера и пред него кевларения дифозьор с 2-те перки,за охлаждането на радиаторите
А вчера и днес се бях заел с предните спирачки.Стандартно при Селиката предните дискове на атмосферната и на турбо версията са 277мм,разликата е в спирачните апарати,при атмосферната е 1-бутален,а при турбото 4-бутален.И има една много рядка серия на атмосферната от 255мм с която се оказа моята,така че определено ми беше нужно ъпгрейд на спирачките.Ползвах дискове от Тойота Авенсис,300мм,заспиват перфектно на главината,се едно са правени за там,купих 4 бутални апарати от Тойота Ланд Круйзер,рейсингови кевларени накладки за Субару Импреза и изработих от текстолит планка за захвата на апаратите към шенкелите.След като прогоних и напаснах всичко,дадох текстолитената планка на един приятел да ми изреже на фрезата от стомана и всичко си дойде на мястото.
Това е за сега има още доста неща за монтиране,но си ти оставям за идните празници.