Днеска следобяд след 17 часа запристигаха доста коли на площада, докато горе на аерогарата паркинга изцяло се изпразни.
Видяхме се с някои колеги фенове от форума, и наснимахме по-интересните коли дошли днес долу.
Ето тук някои снимки, за по-късно по Фейса ще направя албум- Част 2 от Тура, че пак станаха над 300 снимки, и ще кача тук линк.
Майка ми /която по принуда )) покрай мен и баща ми, от десетилетия се е имала допир до отн. по-интересни коли/, също изяви желание да ги разгледа, и дойде и тя.
На нея най и харесаха на форма Джаг ХК120 роадстера /пък и има афинитет към марката, покрай моя еС-тайп седан/ и новия Астон ДБ11, та я снимах с тях, както и водещата кола на тура- облепеното с реклами ТурАмикал, 70-ско Порше 911 СЦ.
На мен разбира се, най си ми харесваха най-редките дошли коли тук, като Астона Воланте, и ДеТомасото Дювил кабрио.
Поговорихме си добре и със собственика на една от най-ценните дошли коли, едно тъмнозелено със Порше Ексклузив ментова кожа 964 Турбо 3.6, на разни общи теми /предвид опита ми в минало време с едно Канада-Спек 930/, по отн. на ремонти и смени на гарнитури на тия турбо въздухарки.
Видимото тъмносинйо Порше 928 еС4 пък е същия цвят вън и вътре / със синя кожа салон/ като Трансаксъла на колегата Бурян.