Да, наистина е интересна,и аз я имам.
Фон Браухич, издънка на стар аристократичен род, е сигурно един от единиците хора, които емигрират след войната наобратно, а именно, от Федералната Република, към ГДР.
введнага след края на войната той се установява във западната зона, но след няколко години време, няма там особени успехи в никаква област, а вече и не се състезава.
Затова, май в началото на 50-те, си пътува обратно в ГДР, където сълги години е председател мисля, на Федерацията им по автомобилен спорт.
След падането на стената пък, пак повечето време изкарава в западните провинции, особено в Щутгарт, покрай ПР дейността му, отново в концерна Даймлер-Бенц.
А ето една интересна статия, макар и с доста неточности в нея, за производството на вече фалиралата фирма Карман, в един от посл броеве на Автокласиката.
За статията е сниман и един от софийските Голф 1 кабрио, а именно, един бял, който обърках със също белия Голф 1 кабрио на нашия колега.
Правилно съм запомнил, че и тази софийска единица е с номер с 3 еднакви цифри, ама все пак, са различни цифри, пък е префикса не е само С, а СО.