Вчера колега Енжиниър си запази Вартбург и на Фиатчето упътванията, така че меткайте се на Ладовите, че не останаха...
А днеска качвам 3 броя много интересни БГ издания книги, касаещи експлоатацията и ремонти на колите въобще, и 1 брой дебел учебник, по изпитване на двигатели с вътрешно горене.
Една от тях е писана от известния инженер Емил Димитров, автора на Автомобилът днес и Утре.
А най-старата о тях, е издание чак от далечната 1961 година, и описва някои практичекси севти по плзванер то на Москвич 403-407, Победа, и разбира се, чисто новата за тогава Зазка.
На цена ще бъде всяка от тях по 10 лв на брой.
А ако се вземат всички заедно, цената им общо ще само 30 лв.
Състоянието им е много добро, никакви страници не липсват.
Разбира се, имат на някои места, нормални за 30-40-50 годишна литература пожълтявания и леки охлузвания, най вече на кориците, не вътре.
И само да уточня, както и в други теми съм писал, че понеже на моменти съм прилично натоварен като време, ангажименти по организиране и на пращане по куриери, не поемам.
Цялата организажия по пращане и плащане на тези хубави книжки, естесвствено, лежи на плещите на купувача.
Както и не пращам книжки и въобще каквото и да е, по разбираеми причини, без първоначално изпращане на парите от купувача.
Иначе, аз и няколко тук колеги клиенти, вече имаме опит с фирмата Спиди, таака че като цена и прецизност на доставките, я препоръвам нея.