Калата има сиртификат за това че е ратро образец и разполага със сертификати за всички ремонти. Допълнително към това е че е с ляв волан и е произведена за пазарите в САЩ, е и била закупена от клиент в Маями, доста преди да съм се родил. Следите и се губят през втората половина на осемдесете и първите години на деведесетте години на миналият век. Мисля, че тогава по някое време пристига в континентална Европа. Собственик е французин, който в началото на този век я продава на нидерландец, от който аз я купувам през 2017 година. Не я карах много, просто я припалвах и накоя лека обиколка. Сега реших да я ползвам, но уви...
Състоянието и е наистина много добро. Само да се реши този въпрос с паленето.
През годините е имала и удари освет това боята има документ че е оригинална (въпреки този документ това се съмнявам в това, защото е "свежа" за толкова много години), а и освен това може да е съвсем малко но открих и китосани места. Имала все някакъв удар, но лек според мен.
Всчико е оригинално в интериора и екстериора а много неща са оригинлани "завдоски" ако може така да се изразя.
Накратко е това, което знам за нея и отново подчертавам за много части има и сертификати за официални оригинални части. Цял класьор си има.
Благодаря за интереса!