Здрасти. Разгледах из pichost-a, но ще трябва да ми дадеш линкове с мнения по другите теми където потенциално трябва да се показват снимки (а не се)
В самия pichost не се показват снимки и албуми от преди 2019-та. Те съществуват на сървъра като файлове и би следвало да се виждат от самия форум, но липсват в базата данни на pichost, защото преди 2019-та ползвахме по-стара версия на image hosting-a която не държеше записи за тях в каталог. По принцип каталога в pichost винаги е бил с по-нисък приоритет защото така или иначе крайна цел е просто да имаме снимки които да не изчезват, без значение дали ще се качват с настоящият или с друг софтуер и до колко са в някаква логична подредба там.
Иначе самия каталог за твоя user (Delyan) показва 267 снимки във 26 албума: https://pichost.name/delyan/albums
Също така съществуваше един период в който при всяко качване се създавше нов private албум, но това го оправих, но все пак има някои неща които може би са малко неподредени поради това. За липсващите снимки обаче искам да разгледам конкретни примери, моля.
Здрасти , конкретно тази тема и липсват почти всички снимки . Мисля ,че само на 1 ва страница зареждат и до там . Иначе каталога наистина показва ,че трябва да има 267 снимки и 26 албума , но реално не ги виждам. Да и аз не държа да ги разглеждам подредени в албуми в пикхоста , но в темите определено липсват и на практика цялата тема става безсмислена . Благодаря за реакцията.
Тема: Моятa мечта-реалност! 300 ZX 50th Anniversary Edition
https://www.classiccar-bg.com/index.php/topic,10508.0.htmlЧестито!
Много безпроблемни километри!
Чакам да се обадиш да караме
Благодаря ти ! Само да я направя да върви нормално и да не гори като камион и с удоволствие !
Шило у торба не стои ! Честито и дано не те изгони жената
Забавното е ,че жената е доста ентусиазирана с този Датсун , за първи път да хареса толкова стара кола хаха . И на мен ми влезе много под кожата и е решено тази остава
Предните джанти изпускаха и се наложи да ги разглобя и да изчистя всичкия уплътняващ материал . Доста трудоемка работа , отделно от вулканизатора ми казаха ,че са се борили с такива и е силно вероятно да не успея да се справя и че ще се видим пак още няколко пъти
Наистина се постарах и се получи . Нито една от двете джанти не изпуска и съм страшно щастлив от факта.