Адаш, за снимките съм готов да съдействам и оправя някои от мненията ти. Просто ми подай снимките.
Страхотен автомобил!!! Поздравления още веднъж и много прекрасни пътувания!
Само да споделя, че тези раздувки ми се струват ужасно некрасиви
Благодаря , адаш ! Ще видя като съм малко по-добре със свободното време да прегледам какво мога да направя по въпроса. Малко са като подарени добавките , решил съм да ги сменя навярно догодина с Pandem кита , който ползваха на Датсуна на Сунг Канг и се получи доста добре и ще ги боядисам в цвета на колата . Ето един жълт с този кит .
Ето го и на Сунг Канг личния проект .
На мен колата ми се струва перфектна! Иска може би малко да падне отпред 2-3 пръста, и професионални снимки!
Да определено ще трябва да я сваля малко отпред и да я вдигна леко отзад ,но ще имам по-сериозен проблем с прибирането в гаража та ще го мисля как да стане . Тя като цяло изобщо не е готова за снимки , предната маска няма решетка и всичко е ала бала хванато - тия вежди и брони седят на никъде все още .
Вече доста рядко пиша във форума, но това "чудо" е нещо, което трудно бих могъл да подмина! Наистина е страхотна колата, която продължава да те прави финансово беден... но за сметка на това емоционално богат Голям късмет е извадила, че накрая след толкова перипети попадна точно при теб! Нищо чудно няма, че дори и жените я харесват, този модел в комплект с допълнителните тунинг елементи е с много изразително излъчване както външно, така и отвътре - истинска спортна класика, а не просто двуврато купе, набедено за спортно. По-новите ти датсуни са някак предимно за ценители - нужно е повече вглеждане в детайлите, като например в ретро дигиталното табло в стил Star wars
Конкретно за огледалата лично аз в случая бих избрал черния вариант при наличието на толкова друга черна пластмаса по колата - вежди, престилки, решетки... единствено с хромираните минусови джанти имат някаква връзка така.
Като цяло ти завиждам благородно, понеже явно по възрастови причини вече не ми се впуска в подобни приключения, макар че имам все още резерви за обедняване Пък и не съм точният човек, който би могъл сам да работи качествено по колата, вместо като твоя познат да разчитам на разни майстори и сервизи, които повече нанасят козметични щети, отколкото да свършат някаква полезна работа.
При възможност с удоволствие бих се повозил и дори направил малко кръгче, за да придобия усещане за този звяр... засега само съм сядал в кокпита на подобен модел в статично положение.
Няма нужда да ти пожелавам успех с довъшването на проекта, защото съм сигурен, че ще се справиш отлично, след като преди си се справял и с дота по-големи предизвикателства
Много Благодаря за думите ! Определено раздувките , джантите , бронята и задължително ще и сложа и агресивен спойлер (не тип пейка разбира се ) допринасят много сериозно за спортното излъчване . Определено привлича внимание дори понякога повече от колкото ми се иска особено като трябва да водя безсмислени разговори с разни улични състезатели
Честно казано във фабричен вид не ми харесва тази кола прекалено е ''бабешка'' . Има доста сполучливи ресто модове с приятно окачване и културни ''вежди'' които изглеждат адски добре , но вече при мен нещата са сериозно изрязани и проекта продължава в този бунтарски стил. Относно другите ми Z та е факт , че не са култови и някак останали в сянката на този модел , но съм голям фен на дигиталните щуротии по интериора и ръбатите осемдесетарски форми. От 280 ZX нататък вече се водят GT круизери , докато 240-260-280 Z са спортни автомобили. Никога не знаеш в каква посока ще поемат нещата и нищо чудно да се окажеш с едно Z
С кръгчето нямаш грижи - обещано е .
O:-)Невероатен автомобил попаднал на правилното място с правилният собсвеник, браво! Голямо браво искам да се возя в нея
Ще се возим няма какво да стане
Само да позаприлича на кола още малко и да мога да разчитам на нея . Благодаря .
Най-якото Z от всичките
Цветът е убиец, тунингът му стои страхотно, дори могат да се добавят прагове - незнам за мацките, ама аз си падам по това зверче.
И като се добавят хром лайсни на предният джам огледалата ще си застанат на място (иначе Митко е прав, че не се връзват в момента).
Единствено регистрационните табели....поне предната бих свалил долу на бронята.
Честито и със здраве
Благодаря , определено толкова ми влезе под кожата , че не е за разправяне . Сън не ме хваща и още не мога да свикна ,че е моя . Даже на няколко пъти се стряскам за секунда каква кола виждам докато отивам към паркинга и в главата са ми други неща хаха . Да , Митко е доста прав за огледалата ,че щеше да е по-добре черни , но ги взех хромирани с виждането ми във бъдеще , когато ще си е с всичкия хром по нея и хром предна броня . Определено не искам да бъде като повечето тунинговани Z та , при които премахват всичките хром елементи - губи ми се класическата нотка и някак всичко става прекалено пластмаса. Предния рег номер със сигурност ще слезе долу на бронята , в момента е тестово хванат със свински опашки
Минахме и преглед , голям цирк беше . Заряд до акумулатора не стига и почти напълно изчезнаха светлините и мигачите . Сместа е все още богата и ще трябва да поработя над този проблем.