Автор Тема: Шофиране в Искърското дефиле - 07.09  (Прочетена 384 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Септември 05, 2024, 17:59:15
Прочетена 384 пъти

Активен fifo

• Публикации: 1159
Има ли мераклии за каране из дефилето в събота? Знам, че има Хасково, Гърция, сигурно никой де е останал тук, но нищо не пречи да попитам.
Имам си някакъв маршрут в главата, нещо като около 200 км за 4 часа се получават, с кафе и обяд може да станат 5-6 часа.
« Последна редакция: Септември 10, 2024, 09:15:56 от dido1903 »
we all have wings, but some of us don't know why

Септември 05, 2024, 18:50:16
Отговор #1

Неактивен USfan

• Публикации: 10993
Има ли мераклии за каране из дефилето в събота? Знам, че има Хасково, Гърция, сигурно никой де е останал тук, но нищо не пречи да попитам.
Имам си някакъв маршрут в главата, нещо като около 200 км за 4 часа се получават, с кафе и обяд може да станат 5-6 часа.

А, в Гърция доскоро беше мега горещо, ама вече сигурно и там става за море.

Аз току що си дойдох в София, и ще гледам да остана за Соф. РетроПарад, пък пак ще съм по морето сигурно от след 15 септември.

Коя посока на Дефилето имаш предвид, към Своге или към Самоков...
Към Своге ходих пролетта на гости на нашия колега Жоро с Алпините, та към Боровец и Самоков съм по фен за каране да бих дошъл, да видим там по Рила какво става.

Септември 07, 2024, 22:00:24
Отговор #2

Активен fifo

• Публикации: 1159
Маршрутът малко го съкратих, но беше мега готино. Тесни планински пътища и турбо бензина под капака. Голям кеф. Не бях минавал никога отсечката от Лакатник към Вършец. Асфалтът не е лош, гледките са невероятни.

Някой админ ако може да завърти снимките.

« Последна редакция: Септември 10, 2024, 09:15:28 от dido1903 »
we all have wings, but some of us don't know why

Септември 09, 2024, 19:16:44
Отговор #3

Неактивен krankenstein

• Публикации: 7092
Браво, някои сте на етап каране, но за съжаление аз в момента съм на етап правене. Две от колите, които миналата година уж вървяха безпроблемно, след зимния престой в гаража се оказа, че за да се подкарат трябва първо да им се оправят бая бъгове... и предвид ограниченото свободно време все още имат леки довършителни работи. Скоро се надявам и аз да стигна до карането с кеф... :)
« Последна редакция: Септември 10, 2024, 09:19:41 от dido1903 »
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.