Автор Тема: Есенен ретро пазар 26.10.24 г. Начало 10.00 ч. кв.Бояна, гр.София  (Прочетена 1005 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Октомври 27, 2024, 23:41:55
Отговор #10

Неактивен GT 51

• Публикации: 1885
Влади, твоите хора се справиха както трябва, но ти липсваше!
След малко ще накача моите снимки.
Наздраве! :)
Съжелявам, Дидо. По здравословни причини не можах да присъствам. Радвам се, че екипа с който много се гордея, се е справил с организацията. До нови срещи. Наздравец!
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Октомври 28, 2024, 14:50:03
Отговор #11

Неактивен USfan

• Публикации: 11090
Ето и от мен няколко снимки.
Този Голф 2-ка е оригинална версия Файър енд Айс, като болшинството лилавичкав металик боя по него е оригинална, вкл. и ваденките и емблемите отвън, както и вътре е с оригиналния бордо и син плат тапицерия за Файр енд Айс версиите, вкл. и с избродирани на седалките емблеми.
По сведение на собственика обаче не е ГТИ, а 1.8 90 коня ГТ версия, така че лайстните с надпис ГТИ са присадени.

Мръснобелия или бежав Мускал 2140 изглеждаше много гот с тези НМ брандирания, но както един минаващ колега ретрофен отбеляза, всъщност стандартното боядисване през късния соц на НМ и КАТ колите беше яркожълто като основа, под сините ленти и кръгове НМ.

Октомври 28, 2024, 17:30:52
Отговор #12

Неактивен Logrus

• Публикации: 326
Мръснобелия или бежав Мускал 2140 изглеждаше много гот с тези НМ брандирания, но както един минаващ колега ретрофен отбеляза, всъщност стандартното боядисване през късния соц на НМ и КАТ колите беше яркожълто като основа, под сините ленти и кръгове НМ.
Люси, имаше и такива мръсно бели - Москвич лично не съм виждал, но Лада 1500 (такава патрулираше из старата ми махала през 80-те), Волга 21 и УАЗ 469. А според баща ми преди това са били пак бели, със сини ленти, но Москвич 403 или 407, не съм сигурен (не ги и различавам много).

А Голфчето е с любимите ми ATS Cup джанти  :)

Октомври 28, 2024, 18:54:03
Отговор #13

Неактивен дядо владо

• Публикации: 71
Ето и от мен няколко снимки.

всъщност стандартното боядисване през късния соц на НМ и КАТ колите беше яркожълто като основа, под сините ленти и кръгове НМ.
70-те и ранните 80 г. КАТ бяха жълти със сини ленти, милицията бяха сини с жълти ленти .......имаше и виц по въпроса. Вече за най-късния соц малко се размиват нещата.....
Старомоден-няма вайбър, скайп и т.н. 0877 17 07 27